Υπηρεσίες

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Η Business Prints εκτός από εξειδικευμένες εκτυπώσεις για κάθε επιχειρηματικό κλάδο, σας προσφέρει ποικιλία υπηρεσιών, οι οποίες ολοκληρώνουν την εταιρική σας ταυτότητα και διευκολύνουν τις παραγγελίες σας.

Παρέχουμε:

Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας

Η Εταιρική Ταυτότητα είναι η οπτική έκφραση όλης της Επιχείρησης. Μέσα από τη γραφιστική και την υλοποίηση πρωτότυπων concept, εκφράζονται οι αρχές, η φιλοσοφία και το αντικείμενο της επιχείρησης, δοσμένα σε μια εικόνα που θα εντυπωθεί στη συνείδηση του κοινού. Η Business Prints δημιουργεί πλήρη Εταιρική Ταυτότητα για κάθε επαγγελματία.

Μέσα από θεμελιώδεις δημιουργικές υπηρεσίες, όπως ο σχεδιασμός λογοτύπου, η σύλληψη και το στήσιμο διαφημιστικών concept, δημιουργούμε την Εταιρική σας Ταυτότητα και το πλαίσιο προώθησης των αγαθών και υπηρεσιών σας. Το λογότυπο, η επαγγελματική κάρτα, το επιστολόχαρτο και ο φάκελος αποτελούν το βασικό σκελετό της εταιρικής ταυτότητας.

Με αυτό το σκεπτικό και με το υπόβαθρο της ολοκληρωμένης Εταιρικής Ταυτότητας, υλοποιούμε επιπλέον επιλεγμένες και αντιπροσωπευτικές κατηγορίες εκτυπώσεων στα μέτρα της επιχείρησής σας. Σας παρέχουμε πλήρεις γραφιστικές υπηρεσίες και συμβουλευτική υποστήριξη για το δημιουργικό και διαφημιστικό κομμάτι της εταιρείας σας.

Το αποτέλεσμα της δουλειάς μας και της εργασιακής μας σχέσης αποτυπώνεται στο διαχρονικό χαρακτήρα της εταιρικής σας εικόνας και στα απτά αποτελέσματα της εμπορικής σας ανάπτυξης.

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας

Αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη παρουσία και προώθηση της επιχείρησης σας μέσω του web.

Με σωστό σχεδιασμό & λειτουργικότητα που να ανταποκρίνεται στο σύνολο της εταιρικής σας ταυτότητας και ταυτόχρονα να πλήρη όλες τις προδιαγραφές για μια σωστή κατάταξη στα φυσικά αποτελέσματα αναζήτησης της Google (SEO) καθώς επίσης να ενσωματώνει λειτουργικό μάρκετινγκ.

Το λειτουργικό μάρκετινγκ είναι ο συνδυασμός και συντονισμός αυτοματοποιημένων και μη λειτουργιών με σκοπό την βέλτιστη εκμετάλλευση της επισκεψιμότητας που θα έχει το website σας στην πάροδο του χρόνου. Παράλληλα με τo δυναμικό μάρκετινγκ, μπορείτε κατά περιόδους, να εκτελείτε καμπάνιες και έτσι να τροφοδοτείτε με νέους επισκέπτες το site σας.

Το δυναμικό μάρκετινγκ είναι το concept και η οργάνωση των καμπανιών διαφήμισης σας σε social channels όπως το Facebook και το instagram και στην μηχανή αναζήτησης της Google μέσω πληρωμένων διαφημίσεων.

Τέλος, θεωρούμε σημαντικό να παρέχουμε πλήρη εκπαίδευση σε εσάς ή στα στελέχη της επιχείρησης ούτως ώστε να έχετε την δυνατότητα αυτονομίας σε θέματα ανάπτυξης και συντήρησης της συνολικής δομής της προβολής σας μέσω του web.

Εμείς σε κάθε περίπτωση θα ήμαστε πάντα δίπλα σας.

Σχεδιασμός Mακέτας

Οι υπηρεσίες σχεδιασμού μακέτας περιλαμβάνουν:

 • Κατασκευή μακέτας επαγγελματικών καρτών
 • Σχεδίαση Folder, αφισών, φακέλων, επιστολόχαρτων, μπλοκ και λοιπών προϊόντων
 • Δημιουργία concept διαφημιστικών φυλλαδίων & καταλόγων
 • Σχεδίαση Λογότυπου και ολοκληρωμένης εταιρικής ταυτότητας

Οι έμπειροι γραφίστες μας παρέχουν αποτελέσματα πρωτότυπα και ποιοτικά, που υπηρετούν και προωθούν το εμπορικό μήνυμα της εταιρείας σας.

Ζητήστε μας προσφορά για την υπηρεσία που επιθυμείτε, εύκολα και άμεσα μέσω της Φόρμας Προσφοράς.

Δώστε σύντομη περιγραφή των εργασιών που θέλετε και ενημερώστε μας για το αν επιθυμείτε δημιουργία οπτικού υλικού, κειμένων, λογότυπου και ολοκληρωμένης εταιρικής ταυτότητας, ή αν θα μας προμηθεύσετε εσείς με υπάρχον υλικό. Εμείς θα κοστολογήσουμε τις τελικές εργασίες και θα σας αποστείλουμε προσφορά.

Δωρεάν προεκτυπωτικός έλεγχος αρχείων

Προκειμένου να διασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα των εντύπων σας, ελέγχουμε τα αρχεία που μας αποστέλλετε προς εκτύπωση, ως προς συγκεκριμένες προϋποθέσεις:

 • η μορφή αρχείων σας να είναι σε .pdf .tiff.
 • Η κωδικοποίηση των χρωμάτων να είναι σε cmyk ή pantone (για offset εκτύπωση) ή rgb (για ψηφιακή εκτύπωση).
 • Η ανάλυση να είναι 300dpi.
 • Τα ξακρίσματα να είναι 3mm σε κάθε πλευρά και να υπάρχουν σημεία κοπής.
 • Όλα τα στοιχεία της μακέτας σας (γράμματα, φωτογραφίες, σχέδια, λογότυπα) να είναι τοποθετημένα τουλάχιστο 5mm μέσα από τα σημεία κοπής.
 • Τα σημεία διπλώματος (εφόσον διπλώνει το έντυπο σας)να είναι σωστά.
 • Όλες οι γραμματοσειρές να είναι outline.

Κατόπιν, σας επισημαίνουμε τυχόν λάθη προς διόρθωση με email ή τηλεφωνικά. Σε περίπτωση που αδυνατείτε να πραγματοποιήσετε τις απαιτούμενες διορθώσεις, τις αναλαμβάνουμε εμείς, μαζί με ό,τι επεμβάσεις επιθυμείτε, κατόπιν ανάλογης συνεννόησης.

Εκτύπωση πιστοποιημένων δοκιμίων

Όταν η εκτύπωση σας απαιτεί ακρίβεια στην χρωματική απόδοση, για παράδειγμα χρωματολόγια για προϊόντα όπως: βαφές, βερνίκια κτλ., θα πρέπει να εκτυπωθεί ειδικό ψηφιακό δοκίμιο με πιστοποίηση  fogra.

Πριν την εκτύπωση της παραγγελίας σας, θα πρέπει να τυπώσουμε το σχετικό δοκίμιο. Αφότου το δοκίμιο εγκριθεί από εσάς, τότε θα ξεκινήσει η εκτύπωση της παραγγελίας σας. Ο χρόνος παραγωγής του δοκιμίου είναι συνήθως 24 ώρες.

“…η εμπειρία της εξυπηρέτησης θα πρέπει να είναι μοναδική”