Όραμα

Ποιοι Είμαστε

Η Business Prints είναι το One-Stop Shop για τις κλαδικές εκτυπώσεις! Πραγματοποιούμε ποιοτικές εμπορικές εκτυπώσεις για επιχειρήσεις, σε όποιο κλάδο και αν ανήκουν.

Οι εκτυπώσεις και η έντυπη διαφήμιση αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της προώθησης μιας επιχείρησης, αλλά και δομικό στοιχείο της εταιρικής της ταυτότητας.

Ωστόσο, για μια επιτυχημένη επαγγελματική παρουσία και ένα αξιόπιστο επιχειρηματικό προφίλ, χρειάζονται τα σωστά είδη εκτυπώσεων και ο κατάλληλος σχεδιασμός. Ο σύγχρονος επιχειρηματίας καλείται να επιλέξει από πλειάδα εκτυπώσεων και σχεδίων, πράγμα που κοστίζει σε χρόνο και μπορεί να κοστίσει παραπάνω απ’όσο χρειάζεται και σε χρήμα.

Η Business Prints είναι εδώ για να εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα στον επιχειρηματία!

Η 10ετής πορεία και εμπειρία μας στο χώρο των εκτυπώσεων μας έχει διδάξει τις ανάγκες της αγοράς, καθώς και τις απαιτήσεις και τις αντιδράσεις του κοινού σε μια ευρεία γκάμα επιχειρηματικών κλάδων.

Τι Προσφέρουμε:

Στη Business Prints οργανώσαμε τις επιχειρηματικές ανάγκες έντυπης διαφήμισης και δημιουργίας εταιρικής ταυτότητας ανά κλάδο, ώστε να βρίσκετε άμεσα και γρήγορα τα απαραίτητα είδη εκτυπώσεων για εσάς!

Στο site μας θα βρείτε ταξινομημένο ανά τομέα κάθε επιχειρηματικό κλάδο, γρήγορα κι εύκολα. Η Business Prints προσφέρει άμεση κι εύκολη πρόσβαση σε εκτυπώσεις για επιχειρήσεις, για κάθε ανάγκη του επαγγελματία!

Έχετε τη δυνατότητα να δείτε τις προτεινόμενες εκτυπώσεις και να παραγγείλετε άμεσα κι εύκολα αυτό που θέλετε μέσω της Φόρμας Παραγγελίας. Μπορείτε ακόμη να Ζητήσετε Προσφορά για όποιο είδος και παραγγελία επιθυμείτε, ή να μας στείλετε μήνυμα για ό,τι χρειαστείτε στη Φόρμα Επικοινωνίας. Επισκεφθείτε το blog μας για ειδήσεις από το χώρο των επιχειρηματικών εκτυπώσεων, tips και ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Τι Κάνουμε

  • Εξειδικευμένη γκάμα εκτυπώσεων ανά επαγγελματικό κλάδο.
  • Δυνατότητα παραγγελίας επιπλέον ή/και προσαρμοσμένων ειδών από τα προτεινόμενα.
  • Ποιοτικές εκτυπώσεις για επιχειρήσεις και έντυπη διαφήμιση με απήχηση στο κοινό.
  • Σχεδιασμό και υλοποίηση πλήρους εταιρικής ταυτότητας, αλλά και διαφημιστικών concept.
  • Γνώση και σιγουριά στον τομέα της εταιρικής έντυπης διαφήμισης.

Εξασφάλιση Ποιότητας Εκτύπωσης

Διασφαλίζουμε την ποιότητα των εκτυπώσεών μας με διαρκείς και ενδελεχείς ελέγχους σε κάθε στάδιο παραγωγής: από το σχεδιασμό και το δημιουργικό κομμάτι στον προεκτυπωτικό έλεγχο των αρχείων και στον έλεγχο της τελικής εκτύπωσης. Επιδιώκουμε άριστο αποτέλεσμα, για την άψογη επαγγελματική σας εικόνα!

Η επαγγελματική μας εμπειρία στο χώρο της εκτύπωσης μας δίδαξε την αξία της προνοητικότητας και του σωστού σχεδιασμού. Προκειμένου να είμαστε σε θέση να παραδώσουμε αψεγάδιαστο αποτέλεσμα κάθε φορά, σχεδιάσαμε και εφαρμόζουμε αυστηρά πρωτόκολλα ελέγχου, καθ’όλη τη διάρκεια της παραγωγής: από τη σύλληψη ενός σχεδίου ή την παραλαβή της ανάλογης μακέτας στον προεκτυπωτικό έλεγχο αρχείων, κι ως τον δειγματοληπτικό έλεγχο μετά την εκτύπωση, όπου εξετάζουμε τα έντυπα για τυχόν σφάλματα.

Το τελικό, άψογο αποτέλεσμα είναι αποτέλεσμα πείρας, προγραμματισμού, ομαδικής δουλειάς και άριστης συνεργασίας με τον πελάτη μας – σε κάθε βήμα, για κάθε εκτύπωση! Γιατί βασικός μας στόχος είναι η επιτυχία σας!

Το Όραμά μας – Ποιοτικές Σχέσεις & Αξιοπιστία

Στο κέντρο των αξιών και του οράματός μας βρίσκεται η σχέση μας με τον πελάτη. Ακούμε την ιστορία σας, στοχεύουμε στην επιτυχία σας και σας υποστηρίζουμε τεχνικά και συμβουλευτικά σε κάθε βήμα. Σφυρηλατούμε σταθερές σχέσεις διαρκείας μέσα από πελατοκεντρικές πρακτικές και αντίληψη.

Η γνωριμία μαζί σας είναι για μας το εφαλτήριο για μια μακρά, δημιουργική και εποικοδομητική σχέση. Επιδιώκουμε να έχουμε με τους πελάτες μας συνεχή, διαδραστική επαφή και να χτίζουμε μαζί βήμα-βήμα την εταιρική ταυτότητα και τη διαφημιστική παρουσία τους στο επιχειρηματικό στερέωμα.

Περιηγηθείτε στο site μας και βρείτε γρήγορα κι εύκολα τις κατάλληλες εκτυπώσεις για την επιχείρησή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα από τις Φόρμες Επικοινωνίας, το e-mail μας ή με ένα απλό τηλεφώνημα κι ελάτε να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας!

Μιλήστε μας για την επιχείρησή σας, τις ανάγκες και τους στόχους της, τις δικές σας επιθυμίες και απόψεις. Η δημιουργική μας ομάδα θα σας ακούσει και θα σχεδιάσει αποκλειστικά για εσάς την εταιρική ταυτότητα που σας αντιπροσωπεύει, καθώς και την ιδέα για τις καμπάνιες της έντυπης διαφήμισής σας.

Στη Business Prints συστήνουμε επαγγελματίες και προωθούμε επιχειρήσεις. Λειτουργούμε με τις αξιακές βάσεις της δημιουργικής συνεργασίας και των ανθρωποκεντρικών σχέσεων.

Όραμά μας είναι να πολλαπλασιάσουμε τους ικανοποιημένους πελάτες, την ισχύ των επαγγελματικών μας σχέσεων, τα επιτυχημένα δείγματα δουλειάς μας, το δίκτυο των ανθρώπων μας. Σχεδιάζουμε να το κατακτήσουμε με δημιουργικότητα, δουλειά και συνεργασία – τη δική μας συνεργασία! Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να την ξεκινήσουμε!

“η αξία της προνοητικότητας και του σωστού σχεδιασμού”